Leer sporen te lezen van luipaarden, hyena’s en leeuwen. Kom oog in oog te staan met olifanten, zebra’s en giraffen. Ontdek de voedzame, medicinale werking van planten en bomen en leer hoe je kunt overleven in de bush. Wandel over eeuwenoude dierenpaden, maak een kampvuur aan de oever van de rivier en slaap onder de magische sterrenhemel.

Een samenwerking tussen

In onze Ranger Programma ontdek je alles over de adembenemende bush van Botswana. We gaan dagelijks te voet en met de auto het Tuli Reservaat in om in de praktijk te leren; the bush is our playground!

 

In het programma besteden we uitgebreid aandacht aan de dieren en de omgeving, maar zal ook jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw verhouding tot de natuur aan bod komen. Uiteraard zal daarnaast ook de nadruk liggen op de bijdrage die wij als mensen kunnen leveren aan nature conservation.

Video afspelen

Wat maakt deelname aantrekkelijk?

Ranger kennis

Waardevolle kennis opdoen van de Afrikaanse bush; ontdek alles over het leven in de bush, leer sporen volgen en overnacht onder de sterren.

Avontuur & Natuur

Overweldigende impact van natuur ervaren (koken & slapen onder de sterren | wandelen tussen de Big5), leren over het belang van natuurbehoud, confrontatie persoonlijke impact op MVO.

Ondersteun bescherming van Afrikaans wildlife

Een deel van de inkomsten van het ranger programma komen ten goede aan Stichting Timbo, waarmee je indirect de bescherming van Afrikaans wildlife ondersteunt

Meer weten over het programma?

Een samenwerking tussen